MIKS-nädal?

Postitatud:

Suur suvesoojus on saabunud ja juba koputab uksele teine suvine teemanädal. Ootame rõõmsat osavõttu lastelt ning julgetel emadel-isadel on ka oma võimalus suurele lavale pääseda.

“MIKS – nädal?” 17.-18. ja 21.-23. august 2017

NELJAPÄEV 17.08 “Kui ei katseta, siis ei tea!”
Päev on täis katseid ja teadusteatrit. Julgeme küsida MIKS? ja uurime KUIDAS? Hommik algab kell 10 sissejuhatusega teemanädalasse. Teadusteater alustab 10.15 oma etenduse ja  katselaboriga.Õueajal töötavad erinevad tegevuspesad, kus on katsete tegijateks lapsed.

REEDE 18.08 “Miks ära visata?”
Päev on täis taaskasutuskunsti. Hommikul saalis vaatame, mis toimub prügimägedel – mida sinna visata võiks ja mida ei tohiks. SegaSumma rühm näitab oma plastpudelitest valmistatud seelikut.
Õueajal hakkavad lapsed rühmade kaupa looma oma kunstiteost. Armsad vanemad, kui teil on kodus midagi kasutult seismas, siis asuge läbi rääkima oma rühmaõpetajaga – ehk saavad lapsed seda oma kunstiteose loomisel kasutada. Pärastlõunal toimub näituse avamine koos suupistetega.

ESMASPÄEV 21.08 “Miks raba peab olema vaba?”
Läheme Pääsküla rabasse, buss ootab lapsi lastesaia juures. Väljasõit hommikul kell 10.00. Lastel palume kohal olla hiljemalt 9.45. Loodame kaasa saada looduseksperdi.
Pärastlõunal tunneterada lasteaia õues.

TEISIPÄEV 22.08 “Vaikus, kui maavara. Miks vaikus on oluline, miks kuulamine on oluline?” 
Hommik algab lastejoogaga. Loodame, et külla tuleb Tatjana Kozlova-Johannes, kes mängib erilisi pille.
Pärastlõunal meisterdame ise taasakasutsmaterjalidest muusikainstrumente –  sobivad mutrid, kruvid, topsid, kausid, potid jne. Head vanemad, kui teil on kodus ülearuseid polte, kruvikeerajaid, mutrivõtmeid, potte, panne, kausse …. palun andke oma õpetajatele teada. Pillid leiavad kohad lasteaia hoovil ja lapsed saavad neid mängida.

KOLMAPÄEV 23.08 “Suure tähe väike täht ehk miks nad nii teevad?”
Hommikul algavad ettevalmistused õhtuseks suurejooneliseks teemanädala lõpuürituseks. Palume lapsevanematel ja lastel, kes soovivad peol üles astuda, esinemissoovist teada anda hiljemalt esmaspäevaks 21. augustika! Kui soovijaid on rohkem, siis toimub loosimine.

17.00 Suur show “Suure tähe väike täht” .
Ott Sepp alias Kärt Tõnisson ja Märt Avandi alias Piret Hansen on laval + Suured ja Väikesed tähed. Limonaadikohvik ja tuledesära.
Kõik on palutud osa saama!