Kokapoiss Andrei

Kuidas sattusid Hispaaniasse?

Elasin ja töötasin Eestis ja üks moment ma mõtlesin, et mul ei ole huvitav seal, ma tahan midagi muud ja ma arvasin, et Hispaanias on parem valik toiduaineid, siin on värskemad mereannid.

Kust riigist ja linnast sa pärit oled?

Sündisin Eestis, Tallinnas, mu isa on eestlane, ta sündis Kärdlas ja mu lapsepõlv oligi seal

Mis rahvusest sa oled?

Eestlane, aga eesti keel on natuke meelest läinud. Mul on kaks emakeelt – üks on vene- ja teine eesti keel.

Miks sa valisid endale sellise elukutse?

Mu lapsepõlv oli Kärdlas ning mu vanaema oli seal kokk ja seal oli üks ranniku restoran. Minu pere oli samal ajal rannas, kui mina vanaemaga köögis toimetasin.

Kus oled sa veel kokana töötanud?

Umbes 10 / 11 aastat töötasin Eestis Tallinki laeval ning pärast St. Peterburg laeval. Lisaks õppisin Venemaal 2 / 3 kuud sealses kohalikus restoranis.

Millega sa vabal ajal tegeled?

Vabal ajal meeldib mulle mängida padelit.

Kuidas sa ennast Hispaanias tunned?

Väga hästi! Mulle väga meeldib siinne päike ja soe.

Kuhu sa tahaksid reisida ja miks?

Ma tahaksin kruiisilaevaga reisida, kuna ma igatsen merd. Ma ju töötasin suure osa oma elust laeval ning nõnda reisida ning selle järgi ma endiselt veidi igatsen.

Milliseid tooraineid sa oma toitudes kasutad?

Ennekõike värskeid, milles ei oleks toidu- ega värvi lisandeid.

Kas teile meeldivad enda tehtud toidud ning milline meeldib kõige rohkem?

Kõige rohkem meeldivad mulle mereannid ning itaalia köök, kuna need on minu jaoks väga kodused.

Millest sa unistad?

Kõige rohkem tahaksin avada oma enda restorani.

 

Sebastian Sal- Saller, Aksel Soomets, Kaspar Rahu