Muinasjuttude jutustamise öö

Postitatud:

HETKI TEISE PERIOODI KOOLIPÄEVADEST

Teisel perioodil rändasime pärimusradadel. Igal hommikul pajatas keegi meist ühe eesti muinasjutu. Haarasime kätte heegelnõelad ja nii sai päikese saali betoonpost endale sooja salli ümber kaela, mida on nüüd hea kallistada. Meie kambris kõlasid ka võõrkeelsed etteasted, lavastuslikke elemente jagus erinevatesse päevadesse ajalooliste etüüdide, ettekannete ja luuleridade esitamisel. Õues mängumaal valmisid onnid. Jõudsime rõõmu tunda lumest ning jõuluajal üheskoos jõulutoitu maitsta.

Pilte näete siit

MUINASJUTTUDE JUTUSTAMISE ÖÖ

Teisel perioodil pärimusradadel rännates kirjutasime ka ise muinasjutte. Meisterdasime oma muinasjutu tegelase ja kutsusime pered “Muinasjuttude jutustamise ööle” meie lugusid kuulama ja vaatama. Üheskoos kirjutasime ka regilaulu “Rõemsaste Roostikus”, mille esiettekanne koos vanematega päikese saalis jutustamisõhtul kõlas. Oli vahva ja õdus olemine!

Pilte näete siit