Lapserööv

Lapserööv

Kell 12:45 tuli tavalisele pereisale sõnum, et kui ta ei kanna 2000000 eurot, siis ta ei näe oma last kunagi. Pereisa läks väga närvi ja ta kutsus kohale oma parimad sõbrad ja nad hakkasid plaani välja hauduma, kuidas laps üles leida. Kohale tulid 7 sõpra ja nad kõik hakkasid muunduma. Esimene sõber muundus Komoodo varaaniks. Ta muutus kolme meetri pikkuseks. Teine sõber muundus lõviks. Lõvile tulid pikad küünised ning tal kasvas taguotsa tohutult pikk saba. Kolmas sõber muundus pesukaruks ja talle tekkisid mustad laigud ümber silmade. Neljas sõber muundus türannosauruseks. Talle tulid teravad kihvad. Viies sõber muundus laiskloomaks. Ta muutus aeglaseks ja samamoodi ka kuues. Seitsmes ehk viimane sõber  muutus ninasarvikuks ja talle tekkis tohutult pikk sarv. Nad kõik jõudsid mõttele, et kõige parem oleks panka röövida.

Plaan läkski täide hilisõhtul. Laiskloom pani oma küünised lukuauku ja muukis ukse lahti ja siis ronisid laiskloomad, kuna nad olid kõige väiksemad, ventilatsioonitorusse ning roomasid mööda lage panga seifi juurde. Ninasarvik valvas, et keegi ei tuleks segama, sest ta tundis kõige paremini oma pika sarvega lõhna kilomeetrite kauguselt. Varaan ronis mööda lage, et näha, kas laiskloomad saavad hakkama. Pesukaru pesi samal ajal panga eesruumis põrandaid, et pangatöötajad järgmine päev musti jälgi nähes midagi ei kahtlustaks. Hiidpanda aga nuttis oma lapse pärast, tema oli võimetu tegutsema. Laiskloomad  jõudsid aeglaselt roomates seifini. Tegid taas oma pikkade küüntega ukse lahti. Varaan haaras sabaga laest raha ja pani selle saba küljes olevasse korvi.

Laiskloomad roomasid ventilatsioonitoru mööda tagasi.

Kõik loomad ronisid dürannosaurusele selga, kes jooksis nendega hiidpanda ehk pereisa koju.

Saatsid raha röövlitele. Varaan ulatas korvi rahaga, mis rippus tema saba otsas, kolme meetri kauguselt röövlitele.

Röövlid olid oma summaga rahul ja saatsid lapse, kes oli vahepeal muundunud pisikeseks pandaks, pappkasti see Omniva pakiautomaati. Nagu Potsataja, mäletate?

Siis muutusid loomad taas inimesteks.

Ninasarvik kaotas oma tohutult pika sarve,

Lasikloomad muundusid taas kiireks.

Türannosaurus kaota strevad kihvad.

Peskukaru kaotas mustad laigud silmad eümber.

Lõiv kaotas pika dküünised ja pika saba.

Komoodo varaan kaotas oma pika saba.

Ja viimasena muundus panda laps inimlaspeks.

Pereisa oli oma saadetisega rahul ning nad elasid oma õnnelikke elupäevi edasi.

Linda, Bertha, Laura, Lisanna, Mia-Maria, Ines, Simo, Karl ja Mirtel