Palju õnne, armas Eesti!

Postitatud:

Miks on Eestis hea elada?

Eestis on ilus ja puhas loodus. Eestimaal on värske õhk. Siin on palju hingamisruumi. Eestis on palju ilusaid metsi ja metsaradu, kus saab matkata. Eestis on meri. Eestis on neli aastaaega. Siin on talvel külm ja suvel soe. Suvel pole liiga umbne, talvel on palju lund. Eestis on turvaline elada. Siin pole vulkaane, tugevaid maavärinaid ega tsunamisid.

Eestil on ilus suhtlemiskeel ja hea haridus. Eestis on palju toredaid koole ja töökohti. Eestil on ilus vana kultuur. Meil on laulu- ja tantsupidu. Eestil on tore Lotte multikas. Eesti on mitmekultuuriline riik. Eestis on head põllud ja palju süüa. Eestis on metsamarju. Eestis on häid restorane. Eestis on hästi arenenud ühistraspordisüsteem. Eestis on toredad, lahked ja abivalmid inimesed. Eestil on õiglane president. Eestis on ohutu elada. Siin pole palju pätte.

Eesti on minu sünnimaa. Siin asub minu ilus koduke ja ma olen siin üles kasvanud. Siin olen ma õppinud kõike, mida ma oskan. Olen terve oma elu siin viibinud ja ei lahku siit mitte kunagi. Eestis on hea elada, sest Eesti on minu kodumaa.