RaM 21 kokkutulek 14. augustil algusega 18.00!

Postitatud:

NB! Lisatud üritusel osalemise tingimused lähtuvalt valitsuse kehtestatud piirangutest!

Kauaoodatud kokkutulek toimub 14. augustil.
Tähistame suve, RaM Kooli 21-aastaseks saamist ja koosolemist iga ilmaga!

Kuupäev kirja ja kohtumiseni kollases koolimajas!

Rohkem infot üritusest on SIIN.

Piletid on müügil SIIN.

 

Hea RaM 21 kokkutulekul osaleja!

Kindlasti oled juba kuulnud, et peagi hakkavad kehtima uued reeglid ning soovid saada infot, kuidas piirangud meie kokkutulekut mõjutavad. Õnneks on töökas korraldustiim juba muudatusteks valmistumas ning siin neist ka lähemalt:
Sündmusele saabudes palume kohapeal esitada oma COVID digitõend (mida saab luua omale portaalis digilugu.ee) või vähemalt 72h varasemalt tehtud negatiivne koroonatest. Sobivad sealjuures kõik testid – nii PCR, rapid antigen kui muud kiirtestid, mis täna Eestis saadaval on. Selliselt kindlustame kõikide külastajate turvalisuse ning peole sissepääs võtab vähem aega.

Kui siiski mingil põhjusel ei õnnestu enne üritust kuidagi ennast testida, siis oleme tekitanud kohapeale piiratud koguses kiirtestimise võimaluse. Selle jaoks palume Sul endast märku anda ostes alates esmaspäevast (2.08) Fienta keskkonnast lisaks pilet, mis sisaldab kiirtestimise võimalust. Kui sul on tavapilet juba soetatud, siis on võimalik samas keskkonnas ka lihtsalt ainult kiirtesti eest tasuda. Palume kõigil, kellel see soov on teha seda nädala jooksul ja hiljemalt 9. augustiks, et jõuaksime varuda õige koguse teste ning planeerida ka testimiseks vajalik ajakava.

❕Ehk siis
1. Kui Sul on olemas COVID digitõend – võta see kaasa digitaalselt või paberil.
2. Kui Sul on vähegi võimalik teha seda juba varem – testi ennast enne saabumist.
3. Kui Sul ei ole eelnevaid punkte mingil põhjusel võimalik täita – mine esmaspäeval Fienta piletikeskkonda ning soeta sealt endale kiirtestimise pilet.
4. Kui Sa oled lähikontaktne või väiksemategi haigustunnustega, siis jää kindlasti koju.

Täname teid kõiki juba ette mõistva suhtumise eest. Usaldame oma inimesi ja soovime väga, et iga sündmusel osaleja saaks end tunda võimalikult turvaliselt ning meie kogukond oleks terve!

Sündmuse korraldusmeeskond